Maak een afspraak

Onze diensten

Pediatrische kinesitherapie

Dit is een specifieke tak binnen de kinesitherapie op maat van uw baby, kind of adolescent. Elk kind ontwikkelt op zijn eigen tempo. Heeft uw kind een vertraagde of afwijkende ontwikkeling? Dan geeft kinesitherapie dat extra duwtje.

Kinesiotaping

De elastische tape die gekend is in de sportwereld zorgt voor een snellere pijndemping, drukvermindering door verbetering van bloedcirculatie. Tevens geeft het een verbeterde werking van de lymfevaten.

Pelvische reëducatie

Ervaart u als kind, man of vrouw urine en/of stoelgangproblemen, seksuele disfuncties en pijn ter hoogte van het bekken? Dan helpt bekkenbodemreëducatie u deze klachten te verbeteren.

Dryneedling

Spieren die verantwoordelijk zijn voor uw pijnklachten worden met een fijne naald aangeprikt om zo een langdurige ontspanning van de spieren te verkrijgen.

Pre- en postnatale kinesitherapie

Perinatale kinesitherapie is aangewezen voor en na de bevalling.

Relaxatie

Wanneer stress en spanning de bovenhand krijgen en je zelf niet meer in staat bent om je geest en je lichaam tot rust te brengen, kunnen bepaalde relaxatie en ademhalingstechnieken jou helpen.

Algemene revalidatie

Herstel van spieren, pezen, gewrichten en botten, posttraumatische aandoeningen, sportletsels, overbelastingen, peesontstekingen, operatieve behandelingen,…

Manuele lymfedrainage

Manuele lymfedrainage is een ritmische massagevorm om de vochtdoorstroming te stimuleren, de weerstand te verhogen, de stress te verlagen en het hormonaal stelsel te optimaliseren.

Manuele therapie

Onze kinesisten gaan op zoek naar de onderliggende oorzaak van je pijnklachten, in plaats van enkel lokaal de pijn te verzachten.

Sportkinesitherapie

Sportkinesitherapie is gericht op de preventie en revalidatie van musculoskeletale aandoeningen bij sporters.

Maak een afspraak en wij helpen u verder